Benvingudes/benvinguts

L’abril de l’any passat es va fundar a Barxeta (la Costera, Països Catalans) l’Associació per la Defensa del Boscarró. Un dels objectius principals de l’associació és aconseguir la declaració de parc natural del massís i les seues zones d’influència: la Vall de Barxeta, els Plans Barx, les serres de Simat, la serra de Quatretonda i les de Llutxent i Pinet, fins als extrems, a banda i banda, de l’Estret de les Aigües de Xàtiva/Bellús i la Marxuquera en terme de Gandia.


Ara estrenem aquest blog per donar a conèixer les nostres activitats; també el farem servir com a espai d’informació i, alhora, com a mitjà per mostrar la riquesa natural que conté el massís del Boscarró.


Oferim aquest espai a totes aquelles associacions culturals i de defensa mediambiental que vulguen col·laborar en aquest blog.


En aquest escrit de benvinguda volem deixar unes paraules en record d’un dels savis valencians del nostre temps, l’etnobotànic Joan Pellicer. De fet, l’article 5è dels estatuts de l’associació diu que «amb la seua constitució fa homenatge permanent a la tasca realitzada per l’etnobotànic i amic Joan Pellicer».

Sigueu benvingudes i benvinguts.


La Penya Blanca i el Carrascar des del Pla de Suros (Barx)

Comentaris

  1. Aqueixa labor és la que fa falta des de l'entramat civil valencià, la preocupació pel medi on habitem, la nostra casa. Hem de cuidar-la.
    Viure és el que connecta una un ordre de relacions vers distintes formes d'entendre'ns, des de la dimensió econòmica, estètica, del lloc on habitem,...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars