RESPOSTA DE L'ASSOCIACIÓ AL SENYOR ENRIC SOLER


El senyor Enric Soler, regidor del Bloc a l’Ajuntament de Barxeta, i cap de llista per aquesta formació política a les properes eleccions, ha criticat en el seu blog personal la nostra associació pel fet que alguns dels nostres socis formen part d’una determinada llista electoral, el nom de la qual no diu però que és clarament identificable.

No entenem la crítica que ens fa l’actual regidor del Bloc, sobretot perquè no s’ajusta a la realitat. Primerament, hauria de saber que les persones que solen implicar-se en associacions de qualsevol mena, si volen incidir en les decisions polítiques que les afecten, tenen opinió política i, fins i tot, militen en organitzacions polítiques que són afins a les sensibilitats que defensen aquestes associacions. L’Associació en Defensa del Massís del Boscarró no n’és una excepció.

Però s’equivoca per complet el senyor Enric Soler quan insinua que la nostra associació està vinculada a una determinada llista política. De fet, membres nostres es presentaran almenys en dues opcions polítiques diferents a les eleccions municipals de Barxeta. Això, per a nosaltres, és positiu perquè com més persones vinculades a la defensa mediambiental i cultural de la Vall de Barxeta formen part del futur Ajuntament, els nostres plantejaments tindran més ressò i més possibilitat de realitzar-se.

Ens sorprèn la crítica del canditat a l’alcaldia del Bloc perquè tenim una relació cordial i afí en molts objectius amb la militància del Bloc de Barxeta. Fet i fet, hem coincidit en actes i en activitats comunes. Si potser no hi ha membres de l’associació en la llista electoral del Bloc de Barxeta és perquè no han tingut gaire interès a formar-ne part. De fet, ens ha sorprès que ni al blog personal d’Enric Soler ni a la pàgina del Bloc de Barxeta hi ha l’enllaç amb el blog informatiu de l’Associació en Defensa del Massís del Boscarró.

Fet aquest aclariment, volem insistir a dir que la nostra associació, com demostren els fets, és oberta a totes aquelles persones que, independement de la seua militància o simpatia política, estiguen interessades en la defensa cultural i mediambiental del Racó de Barxeta i dels Països Catalans.

Comentaris

  1. Efectivament, no és que l'ADMB forme part d'una determinada opció política com planteja el Sr. Enric Soler, més bé és que alguns dels seus socis militen són candidats d'alguna formació política de les que es presenten a les properes eleccions. Aquesta és una "bona notícia", doncs indica que hi ha candidats polítics locals amb sensibilitat medi ambiental i de defensa de la terra, açò permetrà portar a cap polítiques afins a les que defensa l'ADMB si tenim la sort de que algun d'aquestos candidats són escollits a les eleccions. Malauradament, entre aquestos candidats polítics que formen part de l'ADMB no es troba el Sr. Enric Soler!!

    ResponElimina
  2. Article d'opinió d'Enric Soler.

    http://enricsol.blogspot.com/2011/03/article-dopinio.html

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars