Bones a totes!

Com ja sabeu, açò és una lluita contínua, el nostre territori ha patit agressions molt dures històricament.

Després de la lluita contra la línia d'alta tensió que va durar anys, de l'intent de col·locar un abocador fa 22 anys, després de destruïr poblats històrics i crear un abocador il·legal a la Casa Lliga per tal de tacar el nostre territori de grans finques que han servit i serveixen per a l'especulació, després de "misteriosos" incendis forestals que, "casualment" es va produïr per tot el recorregut de la línia d'alta tensió...

Si, després de tot açò, i altres coses, ARA tornen a la càrrega, per tal de que els guardem al nostre territori i a la nostra natura, i PER SEMPRE, els materials industrials què, produeixen a altres llocs lluny d'aquí, que els beneficis dels quals són integrament per a empresses privades i què, a més a més, no s'han parat mai a pensar abans de crear i fabricar eixos productes, en el procés posterior d'eixos productes, en la manera en que les seues creacions puguen tornar a convertir-se en matèria prima i tornar a començar el procés.

Això és feina d'ells, tant la creació com la destrucció. I per tant no té el perquè pagar-ho, ni la nostra terra ni la de ningú. ÉS ÚNICAMENT RESPONSABILITAT D'ELLS, i com a tal deurien d'assumir els costos que puguen suposar el canvi dels productes amb els quals utilitzen per crear els seus productes, és a dir, pensar en productes biodegradables.

Després d'aquesta xicoteta reflexió, podem veure que la idea que porta aquesta gent no té ni cap ni peus. Per tant l'Associació en Defensa del Massís del Boscarró, que des que es va crear fins a dia d'avuí ha estat contínua i desinteressadament treballant per la protecció del més gran dels béns que tenim a Barxeta: El nostre terme. I una volta més treballarem junt al poble per tal de evitar una agressió més.

El poble està volcat amb la causa i estem treballant com cal. Per tant desde l'A.D.M.B volem animar a la gent a que seguixca d'aquesta manera i què sobretot no alarmar-nos.

Ací vos deixem l'entrevista realitzada ahir dimarts 11 de setembre de 2018 des de Xtradio Xàtiva a l'alcade de la nostra localitat Vicent Mahiques i l'integrant de la Junta Derectiva de l'A.D.M.B Lluís Seguí, en la qual ens informen de primera mà del problema i en quin punt està exactament el tema de l'abocador de Barxeta:

Entrevista Abocador de Barxeta. Vicent Mahiques i Lluís Seguí.
https://www.mixcloud.com/xtradio_podcast/barxeta-planta-de-tractament-i-abocador-residus-industrials-v-mahiques-i-ll-segu%C3%AD-11-09-18/


Comentaris

Entrades populars